Storify Publishing
storify publishing Agency

Agenturen för alla författare.

Skicka in ditt manus idag!

Vi vet att det finns möjlighet för alla författare att bli utgivna utomlands. Du behöver inte ha sålt 100 000-tals böcker här i Sverige för att få ut din titel globalt. Vi kan hjälpa dig med översättning till engelska och att ordna förlagskontrakt på en global nivå. Nå ut till alla länder på ett bräde. Kontakta oss så bokar vi ett möte och berättar mer.
Utlandet

Agenturen.

Drömmer du om ett utlandskontrakt? Vi hjälper dig nå din dröm.

Sverige har mängder av superduktiga författare som skriver i genrer som är mångmiljonsäljande utomlands och som tyvärr inte når den publiken här hemma.

Har du redan publicerat en bok här i Sverige? Vill du ha hjälp att nå ut med den utomlands? Då ska du kontakta Storify. Vi tar oss an din bok i jakt på ett globalt avtal.

Vi läser också gärna manus som är översatta till engelska eller som du skrivit direkt på engelska och som inte är publicerade.

Genrer (inklusive subgenrer) vi specifikt letar efter är:
- Fantasy
- Urban Fantasy
- Skräck
- Science fiction
- Deckare/Thriller
- Feelgood
- Romance
- Erotik
- YA 

Har du skrivit i en annan genre är du förstås fortfarande varmt välkommen att höra av dig till oss.

  • Prissättning

    Vi har avtal med flera bokförlag globalt och jobbar alltid för att alla våra författare ska hamna på rätt förlag med rätt typ av avtal. Våra förlag erbjuder oftast både traditionella avtal och hybridavtal. Storify jobbar alltid för ett traditionellt avtal men ibland kan ett hybridavtal vara det enda som ligger på bordet.

    Det kostar inget att komma igång med denna tjänst. Vi jobbar utifrån en procent på den kommande försäljningen så länge rättigheterna för din bok ligger hos oss.

    Pris: 20% på kommande försäljning