Storify Publishing
storify Publishing

Erotiken

Lär känna alla våra författare av erotiska och sinnliga berättelser.

Desire

Vanessa Salt

Vanessa Salt har omnämnts i DN som en av de tio mest lyssnade erotikförfattarna på Storytel. Hennes titlar har sålt i över 250 000 exemplar och är översatta till tio språk. Hon finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. 

Vanessa skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det. För erkänn: Det är då man tänder som mest! Och, nämnde vi det? Vi är två som skriver som en.

Gränsland

Desirée Coy

Desirée Coy skriver berättelser som vill ge läsaren en historia som kryddas av lust, nyfikenhet och erotik i en härlig blandning. Tillsammans med läsarna utforskar hon nya sidor av den mänskliga sensualiteten och sexualiteten.

I lustens landskap finns varken tabun eller förmaningar, bara njutning och tillit. Hon skriver främst ur det kvinnliga perspektivet och vill skapa berättelser som både erbjuder igenkänning och verklighetsflykt.  

Vinälskarna

Lisen Strand

Lisen Strand skriver erotiska noveller om relationer, passion, kreativitet och personlig utveckling. Ofta blir det en blandning mellan feelgood och erotik – texter som hon själv längtar efter att läsa.

Hon tycker att noveller ska överraska och kännas i hela kroppen. Lisens texter beskrivs som sinnliga & heta – och ofta en aning skruvade.  

Hem till Långhuset

Malinette

Malinette öppnar gärna på locket för historisk sexualitet och erotik. Miljön ger förutsättningar för kvinnlig längtan och att utforska sexuella fantasier i en annan tid. Novellernas handling utgår från att mana karaktärerna att upptäcka och ta för sig utifrån den egna lusten och den makt som råder. 

Malinette skriver ur ett kvinnligt perspektiv där drömmar, åtrå och fantasi får möjlighet att vävas samman med nöje och glädje i en tid långt före vår. 

Sankta Freja

Ryder Kane

Ryder Kane  försöker alltid skapa suggestiva scener och karaktärer som lever och andas på sidorna. Kane vill ta med läsarna på en resa genom passionens djup och labyrinter. Genom sina erotiska noveller utforskar Kane inte bara kroppens lustar utan även själens komplexa landskap.

Kanes verk är en utforskning av erotikens mångfald och kraft. Med serien om Sankta Freja skapar han noveller med action och spänning lika mycket som erotik när han följer blåljuspersonalen i den fiktiva staden.

Julian

Anton Alderwijk

Anton Alderwijk utforskar gärna relationer i en modern tid där mobiler och sociala medier öppnar upp för erotiska tillfällen minst lika mycket som de fysiska möten karaktärerna ställs inför. 

Han är själv en passionerad själ, har alltid levt utan någon fast förbindelse och man kan ofta se olika kvinnor besöka hans magnifika herrgård på helgerna.

När han inte umgås med sina nära kvinnliga vänner målar han tavlor för sitt höga nöjes skull, tar gärna ett glas rökig whiskey och röker givetvis pipa.

Blodmånens lockelse

Faolán Moonchild

Faolán Moonchild är en författare vars pennstreck drar in läsarna i en värld av mystik och passion. I hennes erotiska novellserie, "Blodmånens lockelse", utforskar hon en övernaturlig värld där varulvar regerar och begäret flödar fritt under den förföriska sken av månsken.

Med en unik förmåga att blanda övernaturliga element med erotisk spänning, skapar Moonchild en värld där ingenting är förbjudet och där passionen flammar upp i dess mest primala form. "Blodmånens lockelse" är inte bara en novellserie, det är en utforskning av begärets djup och den mörka lockelsen av det förbjudna.

Mardi Gras

Mirjana B.

Mirjana heter egentligen något annat och bor någonstans i en mellanstor stad i Sverige. Till vår stora glädje här på Storify berättar hon om sin galna långhelg i New Orleans under Mardi Gras. 

Lustfyllt målar hon upp sina sensuella lustfyllda vuxenäventyr. In i minsta detalj. Nu när Mirjana fått smak på ett alternativ till varannan-vecka-livet kommer hon att uppgradera fredagsmyset ... Frågan är om det blir med den sexiga och ständigt hungriga Ash tillfredsställelsen väntar, eller om hon kommer att smaka sig igenom hela menyn?

Auroras affär

Jessi Oh

Gränsen till det förbjudna, eller gärna över den, är det som Jessi Oh vill utforska med sina erotiska noveller. Som ny författare inom erotik, men inte som läsare, vill hon även experimentera med språket och bibehålla sin något poetiska stil utan att för den sakens skull tappa det grova och sexiga som erotiken så ofta bjuder på.

Jessis stora dröm är att skapa en erotisk serie där läsarna själva får bestämma vad som kommer hända, ’’dina fantasier är karaktärernas verklighet.’’

Festivaltider

Jenna New

Jenna New, en passionerad erotisk författare och romantiker, förenar humor och passion i sina noveller för att bryta ner fördomar kring erotik och sexprat.

Med inspiration från livet i stort och smått strävar New efter att lyfta fram erotik som en naturlig del av livet och att väcka känslor hos sina läsare. Hennes noveller pulserar av liv och känsla, utmanar tabun och bjuder in till öppna samtal om sexualitet. 

Nyårsafton

Lena Handén

Mer info inom kort.

Sankta Freja

Scarlet Tempest

Scarlet Tempest är en författare som kastar läsarna in i en värld av förbjuden passion och medicinsk spänning. Novellserien "Doktorn KAN komma" utforskar hon den sensuella och förbjudna dynamiken mellan läkare och patient under paraplyt som är den fiktiva staden Sankta Freja.

Läsarna följa med på en resa genom sjukhusets korridorer, där spänningen stiger lika mycket som passionen. Med sin skarpa skrivstil och förmåga att skapa karaktärer som är både komplexa och fascinerande, tar Tempest läsarna med på en erotisk upptäcktsfärd där ingenting är förbjudet.

Bind mig, piska mig

Dominic Lord

Dominic Lord är en författare som vågar utforska erotikens mest utmanande och gränsöverskridande aspekter. I hans erotiska novellserie "Bind mig, piska mig" tar han med läsarna på en vågad resa in i världen av sadomasochism.

"Bind mig, piska mig" utforskar maktens och lustens komplexa dans, där dominans och underkastelse möts i en explosiv mix av begär och förbjuden njutning. Dominic Lord är mästaren bakom denna vågade och erotiskt laddade serie där läsarna får utforska de mest intimt förföriska aspekterna av mänsklig natur.

Geminiderna

Renée Ripman

Renée Ripman är en författare som förvandlar fantasin till verklighet genom sina erotiska noveller. I hennes novellserie "Geminiderna" bjuder hon in läsarna till en värld där fantasy och erotik förenas på ett förtrollande sätt. 

Med en förtrollande skrivstil och en förmåga att måla upp levande och fantasieggande världar, tar Ripman läsarna med på en resa genom det oväntade och det förbjudna. "Geminiderna" är inte bara en novellserie, det är en utforskning av begärets gränslösa potential i en värld där allt är möjligt.

Följa John

Anna Andiamo

Mer info inom kort.

Lyssna

Ljudboksnovellerna

Alla våra erotiska ljudboksnoveller finns på Storytel och Nextory. Klicka på  länken nedan för att komma till titeln på Storytel.

Bind mig, piska mig, del 1

Av Dominic Lord. Ella och Billy ska på midsommarfest när hon ber honom gå in i rollen som Herrn som tillrättavisar hennes undergivna roll som slyna. Första delen i Bind mig, piska mig är en erotisk berättelse som tar avstamp i BDSM.

Storytel.

Bind mig, piska mig, del 2

Av Dominic Lord. Billy går in i rollen som Herrn och ger undergivna slynan Ella en hård stund i vattnet. Andra delen i Bind mig, piska mig är en erotisk berättelse som tar avstamp i BDSM.

Storytel.

Bind mig, piska mig, del 3

Av Dominic Lord. Hemma igen efter midsommarfesten vill Ella bli dominerad på allvar. Billy kliver in i rollen som Herrn och tuktar sin slyna med både bälte och örfilar till Ellas stora njutning. 

Storytel.

Blodmånens lockelse, del 1

Av Faolán Moonchild. Fast i en rasande storm tvingas Everie söka skydd på en mystisk herrgård med en avvaktande man från Skuggfästes vargflock.  
Blodmånens lockelse är en het och erotisk saga präglad av sensualitet och lust i jakten på The One True Mate.

Storytel.

Blodmånens lockelse, del 2

Av Faolán Moonchild. Everie har smugit sig iväg från Dusty. Vargen i honom vet att han har hittat sin one true mate och sätter genast ut efter henne. Andra delen av Blodmånens lockelse är en erotisk saga präglad av sensualitet och lust i jakten på The One True Mate.

Storytel.

Blodmånens lockelse, del 3

Av Faolán Moonchild. Efter Everies natt med Dusty inser hon att hon är gravid. Dusty har inte kunnat släppa tankarna på Everie. Han vet att de är bundna till varandra, och är fast besluten att finna den kvinna som ödet har fört till honom. Tredje delen av den erotiska serien Blodmånens lockelse.

Storytel.

Blodmånens lockelse, del 4

Av Faolán Moonchild. Everie har tagit den farliga genvägen genom skogen där ensamvargar smyger runt. En flock ensamvargar får upp hennes spår och hon måste fly hals över huvud. Dustys mentala band med Everie ger ifrån sig starka varningssignaler. Hans hona är i fara och han måste agera nu!

Storytel.

Blodmånens lockelse, del 5

Av Faolán Moonchild.

Kommer inom kort.

Det hände på Gotland

Av Vanessa Salt. Astrid är på firmakonferens i en gotländsk vikingaby. Ett par glas mjöd senare fångar Astrid sin chef Alexanders blick. Något med honom får Astrids inre vikingakvinna kommer fram. Och hon känner sig kåt och redo att fälla ett manligt byte.

Storytel.

Dolda avsikter

Av Ryder Kane. Gustav och Diana har inte setts på nästan tjugo år när de springer på varandra. Det dröjer inte länge innan de är på Gustavs hotellrum där de återupplivar sin kärlek med en het stund. Dolda avsikter är en erotisk thriller fylld med både spänning, ångande sex och ett överraskande slut.

Storytel.

Doktorn KAN komma

Av Scarlet Tempest. Doktor Yeva Blake dagdrömmer om både sköterskan Maddox Grady och doktor Drömprins. Yeva och Maddox har snart hett, ångande sex i duschrummet när en naken doktor Drömprins kliver in och tillsammans med Maddox fyller Yeva i en sexig trekant där allt är tillåtet.

Storytel.

Drömmer androider om elektrisk kärlek?

Av Ryder Kane. Alex bor i en sjaskig lägenhet ovanför en ännu sjaskigare bar. Med honom bor hon. En android. Vän, förtrogen och älskarinna. Drömmer androider om elektrisk kärlek? är en annorlunda och tänkvärd erotisk resa av Ryder Kane.

Storytel.

Dubbelspel

Av Renée Ripman. Dubbelspel är en berättelse om erotik, makt och de komplicerade band som knyter människor samman. Låt dig svepas med i detta erotiska drama där ingenting är svart eller vitt, och där passionen brinner starkare än någonsin.

Storytel.

En garde!

Av Vanessa Salt. När instruktören Soren kliver in som om han vore Aragorn och bländar Emily med sin svärdskonst börjar hon fantisera om ett annat sorts svärd, det Soren har innanför byxorna. Tack och lov dröjer det inte länge innan Emily kan få en ångande het privatlektion.

Storytel.

Erotisk filminspelning

Av Desirée Coy. Den rödhåriga Claire står redo for dagens filmning när regissören ilsken stormar ut. Men bara för att han inte har läst hennes villkor för erotisk film behöver de väl inte avbryta? Kamerorna är ju riggade och hennes motspelare är riktigt sexig. Det är dags att låta kamerorna rulla ...

Storytel.

Geminiderna, del 1

Av Renée Ripman. Stella som slungats in i framtiden finner sig stå i en bur för att bli utdelad som ett simpelt pris i en barbarisk strid på liv och död. 

Efter kraschen är ett ovanligt erotiskt äventyr i gränslandet mellan magisk saga och sinnlig extas.

Storytel.

Guvernanten och pigan

Av Vanessa Salt. Elsa är guvernant, en privatlärare, för godsets bortskämda döttrar. En position som ger henne chans att utforska kärleksakter med pigan Inga och kusken Kurt som introducerar Elsa för magin i en dildo och den mjuka värmen av en kvinna i en sensuell och förförisk lek mellan tre kroppar.

Storytel.

Havanna lust, del 1

Av Ryder Kane. Lukas och Elin blir inbjudna av vännerna Isabella och Marcus på middag. Snart inser Lukas att Isabella försöker förföra honom. Hennes kubanska blod och latinska sensualism väcker fantasier i Lukas som han får svårare och svårare att motstå.

Storytel.

Hem till Långhuset, del 1

Av Malinette. Det är vikingatid och Irene springer ärenden till grannbyn. Ute i skogen väntar Jon på henne med sin mandom han lekfullt döpt till ”krigaren”. Fascinerad kan Irene inte låta bli utforska Jons lem med sin hand innan hon låter honom komma innanför den hårt snörda klänningen. 

Storytel.

Hem till Långhuset, del 2

Av Malinette. Irene står modell för en klänning hennes mor syr åt kusinen Brita som ska gifta sig med Ulv som dock verkar ha ett gott öga till just Irene. Tack och lov för Irene dyker kung Atle upp i byn och när han ser Irenes skönhet finns det ingen annan kvinna för honom.

Storytel.

Hem till Långhuset, del 3

Av Malinette. Det är bröllopsfeber i vikingabyn. Irenes kusin Brita ska äkta Ulv och Irene själv ska äntligen få kung Atle till make och kliva upp på den sociala stegen till drottning! Det innebär bland annat ett långt och skönt bad med Atle där de utforskar både varandras sinnen och kroppar. 

Storytel.

Hem till Långhuset, del 4

Av Malinette. Bröllopet drottning Irene och kung Atle är över. De har förenats i köttslig lust och knappt är bröllopsnatten över innan Atle tvingas ut i krig. Ensam och uttråkad rör sig drottning Irene i byn när hon får syn på en av vakterna. Harald. Snabbt förför hon honom och det visar sig att han är en redig karl när byxorna kommer av.

Storytel.

Hem till Långhuset, del 5

Av Malinette. Soldaterna har kommit hem från kriget med kung Atle i spetsen. Irene gläds att återse sin man vid liv.  Strax smyger hon med kusin Brita efter unge Sven som hinner förlusta sig med både en och två damer på samma dag innan han fått nog. Och när kvällen kommer orkar Atle äntligen få den välkomsten han, och Irene, behöver.

Storytel.

Hem till Långhuset, del 6

Av Malinette. Drottning Irene njuter av freden och har möjligheter att falla för den ena frestelsen efter den andra. Efter ett kärt återbesök av Jon och hans ”stolta krigare” passar Irene på att dansa för kung Atle med bara en sjal att skyla sig med innan smyger hon sig på Sven och hans senaste erövring.

Storytel.

Hem till Långhuset, del 7

Av Malinette. Kung Atle får dystra besked att krig kan blossa upp. För att hålla drottning Irene säker får hon Harald som vakt. Samme Harald som drottningen mer än gärna förlustar sig med. Även Sven som går från by till by tar sig mod att visa vad han går för hos drottningen. 

Storytel.

Hem till Långhuset, del 8

Av Malinette. Kung Atle ligger svårt sjuk och ingen vet om han kommer överleva eller inte. För att gjuta mod i honom dansar drottningen Irene en slöjornas dans för honom och låter sina gungande bröst hypnotisera kungen tillbaka till livet. När kungen piggnat på blir det fest. 

Storytel.

Hem till Långhuset, del 9

Av Malinette. Sven har förvånat drottning Irene genom att ha förlustat sig med Björn efter att hon sett Sven idka älskog med snart när varje ungmö utan make i alla byarna runtom i skogarna. När drottningen står i sjön och badar dyker Sven upp och drottningen bestämmer sig för att sätta honom på prov en gång för alla.

Storytel.

Hem till Långhuset, del 10

Av Malinette. Det är tunga tider i Inglösa. Strider har pågått under lång tid. Kung Atles mannar försvarar de fem byarna och kommer aldrig ge upp. Mitt i detta kommer drottning Irenes gamla kärlek Jon tillbaka och värmer Irenes bädd under ensamma nätter.

Storytel.

Hissen

Av Jenna New. Lovisa och Billy krockar i hissen och deras halvnakna kroppar reagerar direkt och en erotiskt laddning blixtrar till och sätter hela deras världsbild i gungning. Hissen är en charmig, rolig och erotisk novell skriven av Jenna New. Innehåller ljudeffekter.

Storytel.

Hjärtats oväntade rytm

Av Ryder Kane. Modeskaparen Emily har verkligen allt utom kärlek.  En dag ser hon sin sekreterare Daniel på en bar där han extraknäcker som topless bartender. För första gången i sitt liv tänds en låga av åtrå som leder henne rakt in i ett passionerat äventyr med en man som visar sig vara så mycket mer än hon trott.

Storytel.

Julian 1: Fantasier

Av Anton Alderwijk.  En dag flyttar Jessica, en vacker och sensuell kvinna, in i en lägenhet i huset mitt emot Julian. Det är början på en spännande, sexuell lek som snabbt eskalerar. Ska de våga träffas fysiskt? "Julian - Fantasier" är första delen i en serie om modern lust och flörtiga grannar med gott om ångande sex.

Storytel.

Julian 2: Mötet

Av Anton Alderwijk. Julians lek med grannen Jessica tar en ny vändning när Jessica bjuder hem en för Julian okänd man som hon har sex med väl medveten om Julians blickar genom fönstret från lägenheten mitt emot.  ”Julian – Mötet” är andra delen i en serie om modern lust och flörtiga grannar med gott om ångande sex.

Storytel.

Julian 3: Festen

Av Anton Alderwijk. Tillsammans med Stefan är Julian på väg till årets mest mystiska fest. Med en stigande förväntning inser Julian att allt i sexväg är tillåtet inne på festen. I ett av de många, lyxiga rummen där totala främlingar hänger sig åt varandra springer han på en vacker kvinna i vit mask. Kan det vara Jessica? 

Storytel.

Julian 4: Visningen

Av Anton Alderwijk. Julian har precis hjälpt sin klient Annelie att sälja hennes lägenhet. Hon bjuder in honom för att fira med ett glas bubbel. Två saker visar sig snabbt. Annelie är numera singel, därav anledning till försäljningen av lägenheten. Och hon är väldigt tänd på sin mäklare Julian. 

Storytel.

Julian 5: Lunchen

Av Anton Alderwijk. Trots att Julian och Linnéa gjorde slut för en tid sedan tycks Linnéa inte riktigt vilja bryta helt. Julian kan inte låta bli att fundera på vad Linnéa vill egentligen. Något som blir tydligt när hon dyker upp och bjuder på långt mycket mer än en sushilunch.

Storytel.

Julian 6: Dominans

Av Anton Alderwijk. När Annelie bjuder in Julian på nyårsfirande tackar han snabbt ja. Att hon är tio år äldre och mer erfaren är något som tänder honom på alla cylindrar. Och när hon sätter på honom ögonbindel och binder fast honom i sängen öppnas en helt ny värld för Julian.

Storytel.

Lagens långa lem, del 1

Av Ryder Kane. Poliserna Lukas och Ali drar på sirenen och åker i ilfart ut på ett inbrottslarm. Väl på plats möts de av sexiga Ella som snabbt erkänner att hon busringt nödnumret. Hon törstar i sommarvärmen, en törst som bara kan släckas av två starka polismän. Snart har hon förfört konstaplarna och en het trekant kan ta sin början.

Storytel.

Lagens långa lem, del 2

Av Ryder Kane.  I den ångande duschen efter ett gympass på polishuset kan Sofia inte hålla sina händer borta från Minas välformade bröst. Ute i den varma sommarnatten är det fler som inte kan hålla sig. När Sofia och Mina patrullerar till fots snubblar de över ett älskande par i en bil. 

Storytel.

Lagens långa lem, del 3

Av Ryder Kane. Omar och Isak hittar en medvetslös kvinna som är skjuten i magen och kör henne i ilfart till akuten medan hon nästan förblöder till döds i baksätet på polisbilen. På skakiga ben tar sig Omar upp till flickvännen Sophie Vera som jobbar på sjukhuset. Hon tar med honom in till omklädningsrummet där en het och passionerad stund väntar.

Storytel.

Lagens långa lem, del 4

Av Ryder Kane. Konstapel Lukas Andersson har en dejt med sexiga Ella.  Där möter hon honom helt naken i dörröppningen och kastar sig ner på knä för en intim oral upplevelse långt bortom vad Lukas trott möjligt.

Storytel.

Mardi Gras 1 - Balkongen

Av Mirjana B. Mirjana B. är en pseudonym som skriver om sina egna äventyr och eskapader under en vild helg i New Orleans när Mardi Gras, en av världens kanske största fester, pågår i staden. Mirjana B – Balkongen är del ett av tre.

Storytel.

Mardi Gras 2 - Pooldäck

Av Mirjana B. Mirjana B. är en pseudonym som skriver om sina egna äventyr och eskapader under en vild helg i New Orleans när Mardi Gras, en av världens kanske största fester, pågår i staden. Mirjana B – Pooldäck är del två av tre.

Storytel.

Mardi Gras 3 - Mile High

Av Mirjana B. Mirjana B. är en pseudonym som skriver om sina egna äventyr och eskapader under en vild helg i New Orleans när Mardi Gras, en av världens kanske största fester, pågår i staden. Mirjana B – Mile High är del tre av tre.

Storytel.

Som en saga

Av Ryder Kane. Sommarnatt i Stockholm. Säljarna är ute och firar en affär. Skumpa och helrör flödar. I vimlet en vacker, sexig kvinna som ser ut som Emma Stone. Saga. En förförisk novell om jakten på sex, värme och ärlighet i en stad där ingen säger sanningen och alla är villebråd.

Storytel.

Syndens slangar, del 1

Av Ryder Kane. Gruppchef Eva Johansson i Sankta Frejas brandkår driver sitt manskap till det yttersta. Utanför jobbet har Eva inte haft en dejt på evigheter. Och när Liam Andersson gör en utomordentlig insats kallar Eva in honom till sitt privata kontor. Hon har en eld som bara han kan släcka.

Storytel.

Syndens slangar, del 2

Av Ryder Kane. Sara och Indra har kämpat hela dagen med att släcka en eld i en övertänd villa. På väg tillbaka till stationen sneglar de på den sexiga Liam och bestämmer sig för att bjuda in honom till en improviserad fest för en het trekant. Sara minns då tillbaka på sina vilda år som student och det magiska gruppsexet hon upplevde då.

Storytel.

Syndens slangar, del 3

Av Ryder Kane. Sara och Indra vid brandkåren och Mina och Sofia vid polisen kör en middag hos Indra. Sara har redan spanat in Sofias vältränade bakdel och Indra och Mina hade en flört för några år sedan. Snart är middagen utbytt mot en tjejorgie där Mina är i centrum för de andra tre kvinnornas tungor, fingrar och läppar.

Storytel.

Telefonsex med en twist

Av Vanessa Salt. Isac har funderat på att flytta hemifrån ett bra tag. Samtidigt är det svårt att lämna styvsystern Juno. För att inte tala om Junos sexiga kompis Nikita. Sexet  med Juno är fantastiskt. Och det är innan Nikita kliver in i rummet från duschen.

Storytel.

Vinälskare 1: Röd Afrodite

Av Lisen Strand. Lisa har precis träffat Erik, som bjuder med henne på en exklusiv vinprovning. Där lär Lisa känna sexiga Isabella. När kvinnorna provsmakar vinet händer något med dem båda. Det är som om en magisk, sensuell kraft tar över och snart möts de i en het och passionerad kärleksakt.

Storytel.

Vinälskare 2: Heta druvor

Av Lisen Strand. Lisa och Erik checkar in på Eriks hotellrum. Spänningen mellan dem är vibrerande redan innan Erik plockar fram en flaska av det sensuella, nästan magiska vinet. Efter bara några klunkar har vinet dansat sin förföriska dans och Lisa och Erik förenas i extas.

Storytel.

Vinälskare 3: Eros droppar

Av Lisen Strand. Den magiska helgen är på väg att ta slut. Men först väntar ett sista äventyr med Isabellas man Frank. Erik verkar inte ha något emot att dela Lisa med en annan man. Med sig till bastun tar trion det mystiska, sensuella vinet och en het och våt trekant tar sin början.

Storytel.

Ödesspår

Av Ryder Kane. Anna och hennes man är på tågresa genom Sverige. Vid en tågstation kliver Annas gamla älskare ombord. Innan de vet ordet av det är de inne på restaurangvagnens toalett och skapar nya, erotiska minnen medan Annas man sitter bara meter bort …

Storytel.