Storify Publishing
storify publishing

Ett annorlunda hybridförlag. Med författaren i fokus.

Skicka in ditt manus idag!

Vi sätter alltid författaren i främsta rummet av den enkla anledningen att vi själva är författare. Vi har blivit utgivna av stora traditionella förlag, hybridförlag och även testat egenutgivning. Vi har en bred kunskap och vi vet vad som har fungerat bra - och mindre bra - när våra böcker släppts på marknaden. Nu vill vi hjälpa dig. Skicka in ditt manus till oss idag.
Bli publicerad

Förlaget

Skicka in ditt manus till oss. Vi läser gärna.

Vi välkomnar ditt manus inom fantasy, dystopi, deckare, spänning, thriller, skräck, romance, feelgood, barnlitteratur från 9 år och uppåt, samt ungdomslitteratur inom dessa genrer. OBS! Vi ger inte ut faktaböcker, biografier, memoarer eller barnböcker 0-9 år.

Som ett hybridförlag delar författaren kostnaden och behåller huvuddelen  av försäljningen, inklusive all egen försäljning. Vi erbjuder flexibel månatlig betalning för produktionskostnaderna. Hos Storify ingår dessutom alltid redaktör, lektör, korrektur, omslagsdesign och sättning som sig bör.

Skicka ditt manus idag till manus@storifypublishing.se.

Och du. Lägg inte massa onödig tid på en introduktionsbrev. Det är ditt manus som är viktigt. Vi tar ett Teamsmöte med dig om du blir antagen så kan vi prata om ditt författarskap då.

 • Hur fungerar det med ett hybridförlag?

  Först och främst - maila in ditt manus till oss. Vi gör som alla förlag och läser igenom för att se att din berättelse och ditt språk håller för utgivning. Speciellt som vi alltid strävar efter att våra författare ska kunna gå vidare till steg 2 - utgivning utomlands. Kvalitet är superviktigt.

  Blir du antagen bokar vi ett Teamsmöte där vi går igenom hur vi jobbar. Vad som förväntas av dig och vad du kan förvänta dig av oss. Vi går också igenom vilka ekonomiska faktorer och risker som är inblandade så att du går in i detta med öppna ögon. Vi tror på fullständig transparens. Vi skickar sedan en offert som du kan ta ställning till. 

  Vår stora nyhet är att vi kan erbjuda dig möjlighet att månadsbetala din del av produktionskostnaden istället för att behöva lägga en stor summa pengar på ett bräde. Givetvis helt räntefritt! På så sätt slipper du ligga ute med stora pengar innan du sålt tillräckligt många böcker för att börja gå med vinst.

  Så vitt vi vet är vi idag det enda hybridförlaget i Sverige som erbjuder månadsbetalning på detta sätt.

  Blir du inte antagen kan vi istället erbjuda dig våra lektörstjänster eller en skrivcoach som kan hjälpa dig att förbättra och maximera ditt manus.

  Skicka in ditt manus till oss idag! manus@storifypublishing.se