Storify Publishing
Lyssna

Ljudböckerna

Här hittar du våra ljudböcker, både fullängdarna och novellerna. Finns på Storytel och Nextory. Länkarna nedan tar dig till respektive ljudbok på Storytel.

Arena av sand

Av Lovisa Wistrand. Arena av sand är en mörk fantasynovell som tar oss med till ett uråldrigt Sarador, långt före Alvblodstrilogins tidevarv. Utgiven i sitt originalutförande i "De fördömdas bok" (2019), Everlasting Publisher AB.

Storytel.

Djupets drottning

Av Lovisa Wistrand.  Djupets drottning är en mörk fantasynovell som utspelar sig i Sarador, samma värld som Alvblodstrilogin. Utgiven i sitt originalutförande i den prisbelönta novelltidskriften "Brev från Cosmos" (2019)."

Storytel. 

Djävulens dotter

Av Renée Ripman. Renée nådde stora framgångar med "Rebecca och Djävulens söner", som nominerades till Storytel Awards 2021 och översattes och såldes globalt. "Djävulens dotter" är inte bara en bok - det är en kärleksfull inbjudan till en värld av förtrollande äventyr och oförglömlig passion. Med ljudeffekter.

Storytel.

Du kan inte fly ödet

Av Paulina Ny. Du kan inte fly ödet är första delen i trilogin om Ödets blommor, en omtumlande kärleksroman om två människor – som likt många kämpar med ett förflutet som format dem längs vägen. När Iris och Jace möts av en slump blir deras liv aldrig sig likt igen.

Storytel.

Frank: Ärliga avsikter

Av Magnus Ottosson. Frank: Ärliga Avsikter är en bok som fängslar från första sidan och inte släpper taget om dig förrän det sista ordet är läst. Den avslöjar mörka hemligheter och brustna förtroenden när vännerna blir tvungna att finna sanningen om både sig själva och varandra. Spicy romance.

Storytel.

Någon måste betala

Av Lena Malm. En stilsäker och spännande deckare i samma anda som Sjöwall & Wahlöö. Om du älskar nordic noir, socialrealistiska berättelser och spännande deckare är Någon måste betala en bok du inte vill missa!

Storytel.

Rotröta

Av Maria Hernius. Amalia överlever en allvarlig bilolycka. När hon vaknar till liv, blodig och mörbultad, inser hon att hon inte är själv. Någon, en övernaturlig varelse, är där med henne. Rotröta är en tät, spännande och mystisk berättelse av författaren av Mörkt paradistrilogin, Maria Hernius.

Storytel.

Under en ny sol

Av Lovisa Wistrand. År 2098 har jorden blivit obeboelig, vilket tvingar mänskligheten att vända blicken mot stjärnorna. De emigrerar till Proxima B, en planet i stjärnsystemet Alfa Centauri. Arra är en av få utvalda som får följa med det första lasset emigranter till kolonin, men väl där är det mycket som inte verkar stämma ... 

Storytel.