Storify Publishing
Det jag inte kunde

Malena Sundström

Jag har älskat att berätta historier långt innan jag kunde skriva. Minns särskilt mitt första litterära projekt i 6-årsåldern tillsammans med min kompis - över 200 påskbrev. Våra fröknar påpekade att vi kanske borde "vänta till efter jul". Men vi hade ingen tid att förlora. I  hemlighet satte vi ihop berättelser som, trots att de förmodligen var obegripliga för utomstående, var vår fantasivärld.

Även när jag försökt ta en paus från skrivandet har jag på något sätt alltid hittat tillbaka - och nu, tack vare Storify, är jag stolt författare till min debutroman som släpps hösten 2023! 


Idén till manuset föddes ur reflektioner i mitt arbete med sociala medier. Hur känns det att vakna upp till ett förljuget liv, där man alltid måste vara redo att iscensätta den perfekta selfien? Boken handlar om vår Instagram-filtrerade värld, där jakten på likes ofta överträffar verkliga upplevelser. Det är en berättelse om att våga drömma stort, men som livet är mest, misslyckas och tvingas resa sig igen.


Sedan 2009 bor jag i Schweiz tillsammans med min man och våra två barn