Ödets blommor 2: Skrivet i stjärnorna

Paulina Ny

"Du kan aldrig säga att du inte kan något om du inte gett det en ärlig chans." Det var meningen som fick mig att våga ta steget mot min dröm.

Mitt namn är Paulina Ny och jag bor i fina Blekinge med min man, två barn och nakenkatten Dallas. Drömmen jag pratar om är att få skriva. Att dela de berättelser med andra som annars enbart tar plats i mitt huvud och hjärta. 

2022 kom min debutroman "Du kan inte fly ödet" som är första delen i trilogin Ödets blommor. Under 2023 släpptes den även som ljudbok och e-bok. År 2024 fortsätter Ödets blommortrilogin sin resa med Storify. Uppföljaren Skrivet i stjärnorna planeras att släpps nu i vår.

I uppföljaren får ni följa Viola och Adams historia. En historia om att våga avslöja stora hemligheter och finna sig själv när livet inte blir som man planerat.

I mina böcker önskar jag att du som läsare får uppleva alla känslor mellan himmel och jord. Jag skriver romance/feelgood för att jag älskar känslorna en kärlekshistoria väcker hos mig själv som läsare. Jag har en önskan att lämna kvar just det - en varm känsla i bröstet.

Förutom att skriva jobbar jag som studie- och yrkesvägledare. Jag älskar mat, vin och koreanska serier. Tillsammans med min medgrundare Angelica Jackson- Skarenstedt driver jag den turnerande bokklubben Southside Sip & Read.