Storify Publishing
storify publishing

Våra partners

Välkommen till vår sida med erbjudanden från våra samarbetspartners. 

På Storify tror vi på samarbeten. Vi har därför försökt skapa så många matnyttiga partnerskap som möjligt. Och vi fyller ständigt på med fler samarbeten.
Siktet är alltid inställt på att hitta partners som kan hjälpa dig som författare vidare i din karriär. Kanske genom att vässa till dina marknadsföringskunskaper, boka en bra lokal för releasefesten,  hjälpa dig med det ekonomiska och administrativa som krävs om man driver företag eller bara få rabatt på de där hotellnätterna när du är ute och signerar.
Botanisera nedan och se vad du kan hitta.
storify publishing

Partnererbjudanden

En författare har många hattar och åtaganden förutom själva skrivandet. Vi har samlat några samarbetspartners som kan underlätta ditt liv som författare.

En författare är en entreprenör med många bollar i luften. Du ska producera och marknadsföra dina böcker. Du behöver ha en plattform där dina läsare kan nå dig t.ex. genom sociala media. Du ska redovisa dina böcker och hantera lättare bokföring. Du ska ut och åka på boksigneringar och anordna en releasefest. Du behöver tänka på ditt författarvarumärke. Låt våra partners hjälpa dig.

Bokskrivarakademin

Den här kursen ger dig mallar, pepp, verktyg och konkret handledning som leder till ett färdigt manusutkast på 16 veckor.  Olika startdatum.

Till erbjudandet!

Evington Partner

 Evington Partner arbetar med redovisning och under konsultationen reder vi ut ekonomiska begrepp och frågor kopplade till ditt författarskap. 

Till erbjudandet!

Fixaren Event

Boka din releasefest hos Fixaren. Egen mysig mindre butikslokal mitt i centrala Stockholm. Fixaren hjälper dig med planering och personal.

Till erbjudandet!

Nilsson CRWTH

Nå ut i bruset! Bolla idéer, strategier och marknadsföring med byråns ägare som också är författare med egna erfarenheter av de unika utmaningarna man ställs inför.

Till erbjudandet!

Elite Hotels

Boka dina hotellnätter på Elite när du är ute och signerar, åker på mässor eller bara har semester. Via vår bokningskod får du 12% rabatt på alla hotellbokningar hos Elite. Är du författare hos oss? Kontakta oss för rabattkoden.